Bryan Bussers op de Ir. Otten Cup

Gepubliceerd op 03 augustus 2013

Het clublied is misschien wel het mooiste ter wereld (bescheiden mening van uw redacteur), het stadion en het shirt misschien ook wel. Zo sta je dan als Spartaan ineens oog-in-oog met één van de meest talentvolle jeugd ter wereld.

De eer is aan onze eigen Bryan Bussers die als speler van het regionale talententeam onder de noemer FC Eindhoven deelneemt aan de prestigieuze Ir. Otten Cup van PSV. Op vrijdag stonden de wedstrijden tegen het grote FC Barcelona en het Franse SC Bastia op het programma.

Bryan begon als reservespeler in de door FC Eindhoven met 3-1 verloren wedstrijd tegen FC Barcelona. Net na de rust is hij ingevallen als rechtsachter. FC Eindhoven kon het nog aardig bijbenen tot 1-1 maar moest daarna toch de meerdere erkennen in het grote FC Barcelona.

De omstandigheden waren erg zwaar, het was erg warm en Bryan had zijn handen vol aan de snelle linksbuiten van Barcelona. Maar hij stond er toch maar!

De tweede wedstrijd, die FC Eindhoven met 2-1 won van SC Bastia, heeft hij in zijn geheel meegedaan, de eerste helft als rechtsachter en de tweede helft als linksachter. Tegen Bastia heeft Bryan een hele degelijke wedstrijd gespeeld die dus winnend werd afgesloten.

Veel Spartanen waren naar Eindhoven afgereist om Bryan in actie te zien. Als Sparta'25 mogen we erg trots zijn!

Bryan in actie tegen FC Barcelona

 

Bryan in de wedstrijd tegen het Franse Bastia.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25