Bram Kluijtmans neemt zondag afscheid

Gepubliceerd op 29 april 2014

Bram Kluijtmans, hij speelde 16 jaar onafgebroken in de selectie van Sparta’25. Sommige beweren wel eens in de schaduw van zijn broer Thijs. Maar Bram Kluijtmans heeft een unieke eigen signatuur. Multifunctioneel, betrouwbaar, koel, sociaal buiten het veld, maar altijd goed geprepareerd en spelend met het mes erop als de bal ging rollen. Sparta’25 neemt zondag met pijn in het hart afscheid van een kind uit een groen-wit voetbalgeslacht. Een echte groenwitter die zich altijd wegcijferde in het belang van het team. Misschien niet altijd nadrukkelijk zichtbaar, maar wel altijd betrouwbaar en onmisbaar.

Naast zijn inzet als speler is Bram al die jaren ook vrijwilliger geweest in de vorm van jeugdtrainer/ leider en bestuurslid van de Vrienden van Sparta'25.

Aanstaande zondag tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van Het Eerste zullen we stilstaan bij het afscheid van deze kanjer.

Bram heeft het besluit genomen om lager te gaan voetballen. Geruchten over een droomtransfer naar Het Vijfde worden door vijfde-teambaas Michael Otten en Bram Kluijtmans noch bevestigd, noch ontkend.

We hopen Bram nog heel lang als vrijwilliger voor Sparta'25 te kunnen behouden.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25