Belangrijke winst voor A-selectieteams

Gepubliceerd op 14 april 2014

Afgelopen weekend was het erop of wellicht definitief eronder voor Sparta'25 1 en Sparta'25 2.

Het Tweede speelde eerder op de zondag de wedstrijd in en tegen Erp. Een belangrijke concurrent onderin de ranglijst. Het Tweede deed zeer goede zaken door met 3-0 te winnen van Erp. Doordat Prinses Irene ook verloor heeft het Tweede nu 3 ploegen onder zich. Zondag 27 april as. wederom een belangrijke wedstrijd voor het Tweede, dan om 11 uur thuis tegen het reeds gedegradeerde Avanti 2. Kortom het Tweede heeft het nog in eigen hand.

Dan Het Eerste. Voorafgaand aan de wedstrijd was er direct gevaar bij verlies tegen het op degradatie geklasseerde Chevremont 1 (Kerkrade). De wedstrijd begon rommelig in de eerste helft. Sparta kon de bal moeilijk in de ploeg houden. Het bleef tot aan de rust 0-0 en wat geen enkele ploeg graag wil gebeurde toch, op slag van rust kwamen de Limburgers toch op een 0-1 voorsprong.

Na de rust een ander Sparta. Er kwam meer rust in de ploeg. De bal bleef beter in de ploeg waardoor Mischa Werdens met 2 goals de groenwitten naar een 2-1 voorsprong kon brengen. A-junior Freek Schoones rondde daarna nog heel netjes een counter af naar 3-1, waarna Elco van Schijndel de eindstand zette op 4-1.

Voor het eerste een belangrijke overwinning die het spook van directe degradatie wat verder achter ons laat. Dat betekent niet dat we er al zijn, zeker als we naar het programma kijken.

De eerst volgende wedstrijd is uit tegen Someren (27 april). Laten we de gelederen nu gesloten houden als groenwitten en kom het Eerste en het Tweede steunen in deze belanrgijke weken!!!

Als we het over de A-selectie hebben dan mag de 3-0 overwinning van onze A1 niet onvernoemd blijven. Een keurige 7e plaats in de hoofdklasse in ons deel en dat betekent ook dat de doelstelling van handhaving in de hoofdklasse meer dan geslaagd is. De A1 speelt nog 1 wedstrijd tegen het lager geklasseerde Nulandia A1, en met een heel klein beetje geluk zouden we nog 1 of 2 plaatsjes kunnen stijgen op de ranglijst.

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25