Belangrijke wijziging emailbeleid Sparta'25

Gepubliceerd op 08 april 2013

@sparta.nl emailadressen op naam worden vervangen

Zoals al eens eerder aangekondigd gaan we een verandering doorvoeren ten aanzien van de emailadressen die eindigen op @sparta.nl.

Door de jaren heen is er een wildgroei ontstaan van dergelijke emailadressen die altijd op naam werden gevoerd (bijvoorbeeld frank.van.halteren@sparta25.nl).

Doordat er mensen niet meer bij Sparta'25 betrokken zijn en anderen zijn gekomen is er een wildgroei ontstaan van deze emailadressen. Om hierin meer orde en continuïteit te scheppen gaan alle @sparta25.nl emailadressen op naam verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen emailadressen op functie zoals bijvoorbeeld voorzitter@sparta25.nl. Deze emailadressen zijn ook makkelijk overdraagbaar bij een wisseling van personen op een functie doordat ze niet meer persoonafhankelijk zijn.

Tevens zullen een aantal mensen geen individueel emailadres meer krijgen maar opgenomen gaan worden in een emailgroep, bijvoorbeeld jeugdcoordinators@sparta25.nl. Een email naar dit adres komt bij alle jeugdcoördinators binnen. Hierdoor wordt de continuïteit van lopende issues gegarandeerd en met één simpel emailadres bereik je ineens alle belanghebbenden.

Het moge duidelijk zijn dat cruciale functies een eigen emailadres houden, zoals gezegd dan op functie en niet meer op naam (bijvoorbeeld leden hoofdbestuur en jeugdcommissie).

Wat betekent dat voor jou?

Maak je nu gebruik van een @sparta.nl emailadres op naam dan zal deze per 1 juli aanstaande niet meer werken. Mogelijk kom je in aanmerking voor een functioneel emailadres. Hierover zul je t.z.t. worden ingelicht. Uiteraard zal het overzicht van de nieuwe emailadressen op de website worden doorgewerkt en als naslagwerk raadpleegbaar zijn (en blijven). Het zou in een beperkt aantal gevallen ook zo kunnen zijn dat je geen @sparta.nl emailadres meer hebt en een eigen emailadres moet gebruiken.

Ontvang je nu (regelmatig) veel emails op een op naam gesteld @sparta25.nl emailadres? Verzamel deze dan vanaf nu zodat je deze mensen en instanties straks ineens op de hoogte kunt brengen van de wisseling van emailadres.

Als de nieuwe emailadressen operationeel zijn, dan zal dit uitgebreid op de website onder de aandacht komen en worden de gebruikers binnen Sparta'25 geïnformeerd.

Het overstappen op een ander emailadres is nooit prettig dat realiseren we ons. Maar voor de beheersbaarheid en continuïteit van de vereniging is het noodzakelijk. Om die redenen hebben we als bestuur deze keuze gemaakt.

Voor meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen,

Mede namens het hoofdbestuur,

Frank van Halteren
frank.van.halteren@sparta25.nl (tot 1 juli!)

 

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25