8e presenteert nieuwste aankopen

Gepubliceerd op 17 mei 2013

Thijs Kluijtmans en Will de Groot gepresenteerd bij Het 8e

Het was eigenlijk al lang in kannen en kruiken. Team manager Michael Otten van Het 8e had zijn slag al lang geslagen toen velen nog meenden aanspraak te kunnen maken op de diensten van de bij De Selectie vertrekkende topspelers. Velen hadden interesse, Het 8e was het meest slagvaardig in de onderhandelingen.

Vanavond was de perspresentatie van Thijs Kluijtmans en Will de Groot als nieuwe aanwinsten van Het 8e. 

Michael Otten, team manager van Het 8e, was content: "Toen we signalen kregen dat beide spelers beschikbaar waren hebben we snel en slagvaardig gehandeld. Uiteraard hebben we het beste contract voorgelegd dat beide heren konden tekenen. Het 8e heeft dergelijke spelers veel te bieden en daarmee zijn we de concurrentie te slim af geweest."

Thijs Kluijtmans motiveerde zijn keuze als volgt: "Ik ben altijd een voetballer geweest die op gevoel de keuzes heeft gemaakt. Het eerste gesprek met Otten gaf meteen de doorslag, daarna heb ik geen moment geaarzeld". 

Will de Groot vult aan: "Het 8e biedt een omgeving waarin ik het spelletje kan spelen zoals ik dat het liefste speel. De manager geeft me daarin alle vrijheid. De keuze lag daarom voor de hand".

Onder toeziend oog van Frank van Halteren namens het hoofdbestuur werden de contracten vandaag ondertekend in de bestuurskamer van Sparta'25 waardoor de teamloze spelers Thijs Kluijtmans en Will de Groot komend seizoen verbonden zijn aan Het 8e. Hierdoor werd aan alle speculaties een eind gemaakt omtrent de toekomst van beide spelers.

Thijs Kluijtmans, goed voor 14 seizoenen selectie en meer dan 350 wedstrijden tekent het contract bij Het 8e.

 

Will de Groot, goed voor 11 seizoenen selectie en meer dan 200 wedstrijden tekent het contract met Het 8e.

 

 

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25