4 op een rij voor JO19-1

Gepubliceerd op 26 november 2018

De JO19-1 speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen het hoog geklasseerde Brandevoort en bij winst zou dat de 4de overwinning op een volgend zijn voor de spartanen. 

De eerste 10 min was Sparta zoekende om Brandevoort goed te bespelen. Na deze fase nam Sparta het heft in handen wat in de 23 min een terecht gegeven strafschop opleverde nadat Tijn was gevloerd binnen de 16. Deze werd feilloos door Thomas binnengeschoten. 

Erg lang kon Sparta niet genieten van deze voorsprong. Want een paar minuten later schoot Stan Holzken van Brandevoort een vrije trap vanaf de rand 16 onhoudbaar voor Ruud tegen de touwen

Sparta had voor de pauze nog een paar goede aanvallen maar de teams zochten de warme kleedkamers op met een gelijke stand.

Na de rust werd het een wedstrijd met veel duels en werkvoetbal. De kansen waren aan beide kansen schaars tot aan de 78 min toen Niels de bal goed onderschepte en pas in de 16 foutief werd afgestopt. Wederom een terecht gegeven strafschop voor Sparta. En weer was het Thomas die sparta opnieuw op voorsprong bracht. 

Na dit doelpunt bleef Sparta zeer geconcentreerd en hard werken om deze stand over de streep te trekken. En toen de goed leidende scheidsrechter Jeroen vd Ven de wedstrijd ten einde bracht was de 4de opvolgende overwinning een feit.

Met sportieve groet Z.e.e.Verlap

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25