100.000e bezoeker nieuwe website!!

Gepubliceerd op 23 juni 2013

De nieuwe website van Sparta'25 is nu ruim 5 maanden in de lucht en heeft vanmorgen haar 100.000e bezoeker mogen verwelkomen en dat is een groot succes in zo'n korte tijd. (klik op plaatje voor vergroting)

 

Enkele feiten:

na ruim 5 maanden dus 100.000 bezoekers. Het aantal unieke bezoekers bedraagt 21.500. Hiermee tonen we aan dat we heel veel mensen met actuele informatie kunnen bereiken.

Op zaterdag 23 maart hadden we de grootste piek in bezoekers op één dag, dat waren er op die dag bijna 2.000 (dat was de zeer koude zaterdagochtend waarbij het voetbal toch doorging).

We bezoeken gemiddeld 4 pagina's per bezoek en blijven gemiddeld 3 minuten per bezoek op de website.

Dat de smartphones en tablets in opmarks zijn valt af te lezen aan het aantal mobiele gebruikers dat de site bezoekt; dat is bijna de helft van alle bezoeken. Vandaar dat we ook hard bezig zijn om de mobiele website in de lucht te krijgen. Dit zal niet meer lang op zich laten wachten.

Apple versus Samsung

De iPad en de iPhone van Apple zijn veruit de meest gebruikte apparaten onder de bezoekers van de website. Daarna komt er lang niks waarna Samsung de tweede plaats inneemt (Galaxy SII als meest gebruikte apparaten bij Samsung).

We hadden bezoekers uit 60 verschillende landen in de wereld met als meest exotische namen Malaysia, Ivoorkust en Togo.

Teamsites

Belangrijkste speerpunt voor komend seizoen zijn de teamsites. Daarvoor gaan we bij aanvang van het nieuwe seizoen een leideravond organiseren om jullie daarin wegwijs te maken. We hebben hiervoor ondertussen een handleiding geschreven die je op een simpele manier helpt bij het maken van een mooie teamsite. Er is onder leiders al veel animo om hiermee aan de slag te gaan komend seizoen. Het plaatsen van fotoboeken, filmpjes, wedstrijdverslagen, teamnieuws, teamagenda's, oproepen e.d. is daardoor mogelijk. Wij zorgen dat het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen altijd up-to-date zijn op jullie teamsites.

Een jury onder de bezielende leiding van Peter Bussers zal op het einde van het seizoen de leukste teamsite kiezen en dat team verdient daarmee aan het einde van het seizoen een mooie teamprijs. Daarover later meer.

Wij als internetcommissie zijn hartstikke trots op het resultaat en blijven kei hard werken om de site nog verder te ontwikkelen. Daarvoor hebben we al weer mooie plannen ontwikkeld met onze partner en stersponsor Artform.

Het aantal mensen dat de site gaat onderhouden zal komend seizoen ook uitgebreid worden. Je kunt hierbij dan denken aan jeugdcoördinators, commissieleden, en andere bestuursleden. Hierdoor wordt de website van Sparta'25 een website van en door Spartanen.

Hebben jullie opmerkingen of leuke ideeën, laat het ons weten op communicatiezaken@sparta25.nl

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25