• Afgelopen zaterdag (24 augustus) is de seizoensopening voor de Sparta'25 onderbouw gehouden

  Om 9.15 trapten de Spartaantjes en de JO 7,JO 8 en JO 9 af. Deze groep kreeg drie oefeningen voorgeschoteld welke als rode draad door de jeugdopleiding lopen. Deze maal werden de trainingen NIET uitgevoerd door de respectievelijke trainers van de elftallen, maar door spelers en de hoofdtrainer van Sparta's vaandelelftal.

  Tussen de oefeningen door kon Sparty de hand/poot geschud worden, was er een springkussen en werd er tijd ingeruimd voor de teamfoto, vakkundig door Seraf Vereijken verzorgd. Na afloop van de training was er nog ranja, chips en ijsjes voor deze lichting.

  Om klokslag 10.15 kwamen de JO10, JO11, JO12 en JO13 aan de beurt. Deze elftallen kregen vier oefeningen, wederom door spelers en trainer van ons vaandelelftal, voorgeschoteld.

  Rond de klok van 12u werd er een lunch geserveerd in de kantine en om half 1 zouden er nog onderling partijtjes worden gespeeld. Door het tropische weer is hier echter vanaf gezien, wat een succesvolle uitvoering echter niet in de weg heeft gestaan.

  Vol trots kijken we terug op een zeer geslaagde seizoensopening!

  Bij deze nogmaals hartelijk dank aan alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt....hopelijk tot volgend jaar! Op een gezond en heel sportief seizoen 2019-2020!

  Met sportieve groet,

  Remon Gilsing, jeugdopleiding onderbouw