Sponsor worden

Misschien is dit uw eerste kennismaking met de voetbalvereniging Sparta'25. Wij hopen dat het dan een vruchtbare kennismaking zal zijn.

Interessante partner

De vereniging zoekt namelijk interessante partners, die met sponsoring iets kunnen betekenen en vice versa! Wij zijn van mening dat Sparta'25 ook voor u een interessante partner kan zijn. Een sponsor bij Sparta'25 is meer dan alleen een handtekening op papier. De onderlinge verstandhouding wordt minstens zo gekoesterd als het zakelijk akkoord dat een sponsorovereenkomst nu eenmaal is.

U zult merken dat Sparta'25 een levendige en goed georganiseerde voetbalvereniging is die u veel te bieden heeft. Niet voor niets gingen velen u voor.

Wij bieden onze leden, fans en sponsors kwaliteit met een prachtig sportpark met een mooi clubgebouw en kleedaccomodatie. 

Bestemming Sponsorgelden

De sponsorgelden bij Sparta'25 worden op een verantwoorde manier besteed. Als oprechte amateurvereniging worden spelers bij onze vereniging niet betaald en wordt sponsorgeld voornamelijk gebruikt voor investering in onze jeugd en optimale voorzieningen voor onze leden. Wij zijn van mening dat de gehele vereniging baat moet hebben bij de bestedingsdoeleinden van onze sponsorinkomsten. 

Hieronder een kleine opsomming van diverse bestedingsdoeleinden:


- scholing leiders, trainers, verzorgers
- inhuur betaalde krachten om kader professioneel te begeleiden
- organiseren van toernooien
- organiseren van activiteiten naast het voetbal
- verzorgen van kleding van de diverse teams
- aankoop van materialen
- onderhoud van onze voozieningen

Heeft u vragen? Neem contact met op met de sponsorcommissie via sponsorzaken@sparta25.nl

 

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25