• Sponsoring

    Misschien is dit uw eerste kennismaking met de voetbalvereniging Sparta'25. Wij hopen dat het dan een vruchtbare kennismaking zal zijn. De vereniging zoekt namelijk interessante partners, die met sponsoring iets kunnen betekenen en vice versa!

    Wij zijn van mening dat Sparta'25 ook voor u een interessante partner kan zijn. Een sponsor bij Sparta'25 is meer dan alleen een handtekening op papier. De onderlinge verstandhouding wordt minstens zo gekoesterd als het zakelijk akkoord dat een sponsorovereenkomst nu eenmaal is. U zult merken dat Sparta'25 een levendige en goed georganiseerde voetbalvereniging is die u veel te bieden heeft. Niet voor niets gingen velen u voor.

    Evenals in het bedrijfsleven speelt het beleidscriterium “Kwaliteit” binnen onze vereniging een belangrijke rol. Sparta’25 wil haar leden, fans en sponsors kwaliteit bieden. Dit alles binnen de grenzen en mogelijkheden die bij een club als Sparta’25 passen.
    Wij bieden onze leden, fans en sponsors kwaliteit met een prachtig sportpark, gediplomeerde trainers voor onze teams en verzorgde kleding om de wedstrijden in te spelen.