• Sponsorcontracten verlengd

  7 jul 2021
 •  

  Harold Vereijken gereedschappen en verhuur 

  Harold Vereijken gereedschappen en verhuur heeft het sponsorcontract met onze vereniging met 5 jaren verlengd. Sinds 1992 zijn ze gespecialiseerd in het verhuren, verkopen en repareren van professioneel gereedschap.

  Ook voor het onderhouden en keuren van elektrisch gereedschap waar ze dealer van zijn, bent u aan het juiste adres aan de Wilhelminastraat 20C in Mariahout. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen in hun winkel, of om te informeren naar de mogelijkheden op het gebied van verhuur en informatie. We bedanken Harold en Dion voor de contractverlenging en wensen hen veel succes met hun bedrijf. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website, https://www.haroldvereijken.nl/

   

   In Balans Accountants & Fiscalisten BV

  In Balans Accountants & Fiscalisten BV heeft het sponsorcontract met onze vereniging met 5 jaren verlengd. In Balans BV is gespecialiseerd in het inrichten, optimaliseren en bijhouden van het administratieve proces en het geven van het beste (fiscale) advies. In Balans begeleidt de ondernemer vanaf de start van het ondernemerschap tot aan het einde van het ondernemerschap én daarna. U krijgt persoonlijke aandacht van deskundige medewerkers die de financiële brei duidelijk inzichtelijk maken. Het kantoor bevindt zich aan de Brouwerstraat 25 in Beek en Donk, en ook hebben ze een vestiging in Helmond. Benieuwd wat In Balans BV voor u kan betekenen? Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.inbalansbv.nl We bedanken In Balans BV hartelijk voor de contractverlenging.

  ASCOM

  ASCOM custom composites heeft het sponsorcontract met onze vereniging met 3 jaren verlengd. Al sinds begin jaren ’90 maakt ASCOM de meest uiteenlopende composiet producten. Het hoogwaardige vezelsterke materiaal wordt in specifieke branches zoals bijvoorbeeld de attractie-industrie (o.a. Efteling), automotive en kunst gebruikt.

   ASCOM werkt samen met verschillende grote (internationale) en kleine spelers binnen vrijwel alle sectoren waarin composieten een rol speelt.

  Van het bekleden van voedersilo’s bij een lokale boer tot vacuüm-geïnjecteerde achtbaan-coaches met geïntegreerde bulkheads in een Aziatisch themapark, je vindt hun producten in alle windstreken. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website: https://ascom.cc/ . We bedanken ASCOM voor de contractverlenging en wensen hen veel succes met hun bedrijf.