• Buitenzinnig Tuinontwerpen

  Buitenzinnig Tuinontwerpen uit Beek en Donk heeft het contract met onze vereniging met 3 jaren verlengd.

  Tuinarchitecte en eigenaresse Susan Sneijers ontwerpt tuinen en maakt beplantingsplannen voor mensen met een kleine en een grote tuin. Wat uw tuinvraag ook is, met inzet van vakkennis, ervaring en creativiteit werken ze aan een verrassend tuinontwerp en indien gewenst met 3D-animatie. We bedanken Susan hartelijk voor de contractverlenging. Neem voor inspiratie eens een kijkje op de website https://www.buitenzinnig-tuinontwerpen.nl/ of op https://www.facebook.com/Buitenzinnig-144237799078966/

   

                               

  Jaro Products 

  Jaro Products heeft het sponsorcontract met onze vereniging met 3 jaren verlengd. Jaro products produceert al ruim 25 jaar vloerverwarming verdelers voor de professionele handel.
  JaRo is een klein en dynamisch bedrijf en zeer flexibel. Doordat ze zowel de fabricage als assemblage in eigen huis doen, kunnen ze snel inspelen op uw vraag. Daarnaast kunt u voor diverse andere las- en metaalwerken bij hen terecht. We bedanken Roel van Ham voor de contractverlenging en wensen hem veel succes met de groei van zijn bedrijf. Voor meer informatie kunt u terecht op:
  https://www.jaroproducts.nl/