• SpartActief Darttoernooi geslaagd

  • Zaterdagavond vond het SpartActief Darttoernooi plaats. In 6 poules verdeeld werd in de vooravond de eerste schifting gemaakt. Zo speelde men voor deelname aan de winnaars- en verliezersronde. In de winnaarsronde werden 4 poules van 3 spelers gemaakt die via best of three 301 speelden met een uitgooi op de dubbel. Uiteindelijk kwamen vier spelers in de halve finales terecht. Winnaar van het toernooi werd Roy Herpes. Hij versloeg in de finale met 3-1 in legs Michael van Erp (speler Sparta-5). In de strijd om de derde en vierde plaats wist Jair Verhoeven te winnen van Siem Dijsselbloem.

    Alle spelers mochten minimaal 5 partijen spelen. In de verliezersronde ontstonden twee poules die werden gewonnen door respectievelijk Michel en Rob de Groot. De aanwezige spelers vonden het een zeer geslaagde avond. Volgend jaar wordt het darttoernooi waarschijnlijk in januari (winterstop) gespeeld met uitbreiding naar een darttoernooi voor de jeugd op zaterdagmiddag.

    In totaal waren er 27 aanmeldingen maar dan is het jammer dat op de avond dat het toernooi plaatsvindt drie dartspelers niet komen opdagen. Een vlekje op een verder succesvolle dartavond.