• Sparta'25 weet niet te winnen van WNC

  • Sparta’25 moest afgelopen zaterdag in de laatste thuiswedstrijd van competitie haar meerdere erkennen in WNC uit Waardenburg. Ondanks een 2-1 voorsprong verloor Sparta de wedstrijd uiteindelijk met 2-3. Hierdoor moeten de Beek en Donkenaren tot de laatste competitiewedstrijd wachten om te weten of men nacompetitie weet te ontlopen.
    Het waren de gasten uit Waardenburg die na 14 minuten de score wisten te openen via een afstandsschot waarbij doelman Bram Werdens kansloos was. Vijf minuten later kwamen de gastgevers al op gelijke hoogte. Tijn van den Berg gaf over de linkerkant een bal diep op Denzel Hajema. Uit de daarop volgende voorzet wist Freek Schoones de bal binnen te koppen, 1-1.
    Tien minuten voor rust wist Sparta’25 op een 2-1 voorsprong te komen. Uit een verre ingooi van Denzel Hajema ontstond een scrimmage voor het doel. Het was opnieuw Freek Schoones die als laatste zijn voet tegen de bal krijgen en kon scoren. Helaas voor de groen-witten was de voorsprong maar van korte deur. Nog geen twee minuten later kwam WNC al weer op gelijke hoogte, 2-2.
    Na de theepauze wist NWC al snel op een 2-3 voorsprong te komen. Ondanks dat Sparta in het restant van de wedstrijd er alles aan deed om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen eindigde de wedstrijd in 2-3. Een verdiende overwinning van WNC die deze zaterdag de betere partij was.
    A.s. zaterdag moet Sparta’25 het opnemen tegen VOAB uit Goirle. Na afloop zal bekend zijn of Sparta zeker is van opnieuw een jaar 1e klasse of dat men nog zal moeten aantreden in de nacompetitie. De wedstrijd begint om 18.00 uur.