• Sparta'25 JO12-1 zet zich in voor onze club

 • Wekelijks zijn er tientallen vrijwilligers actief op ons sportpark om er voor te zorgen dat er in het weekend weer gevoetbald kan worden. Te denken valt aan de Fitte Vutters die ons mooie sportpark onderhouden, de lijnentrekkers, de terreinmeesters, de scheidsrechters, de trainers, de leiders. Daarnaast zijn er achter de schermen nog vele personen actief om onze vereniging draaiende te houden. Vele personen die zich inzetten voor onze club waar vaak niet bij wordt stilgestaan. De spelers komen naar het sportpark, trainen of spelen hun wedstrijd en keren weer huiswaarts.

  Een vereniging kan niet zonder haar vrijwilligers en is altijd zoekende naar mensen die zich in willen zetten voor de club, alle kleine beetjes helpen, SPARTA’25 DAT ZIJN WE ALLEMAAL SAMEN.

  De begeleiders van ons JO12-1 team zijn van mening dat iedereen een steentje bij moet dragen en dat we onze leden reeds op jonge leeftijd bewust moeten maken dat ieder lid hier een bijdrage aan moet leveren.

  Zaterdag 7 oktober hebben de spelers van het JO 12-1 team hun handen uit de mouwen gestoken en met hulp van enkele ouders de stoeltjes op onze zittribune een goede wasbeurt gegeven.  

  Hopelijk is in deze het gezegde van toepassing: GOED VOORBEELD DOET VOLGEN

  Namens de vereniging een groot compliment en dank aan de spelers, begeleiders en ouders van Sparta’25 JO12-1 voor dit prachtige initiatief.