• Uitnodiging discussie: Hoe jeugdgericht zijn wij?

  3 okt 2019
  • Hoe jeugdgericht is Sparta'25 eigenlijk?
  • Is Sparta’25 toegankelijk en aantrekkelijk voor jeugdleden? 
  • Wordt er binnen onze vereniging voldoende rekening gehouden met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de verschillende leeftijdsgroepen?
  • Wat kan er verbeterd worden?

  Om op deze (en meerdere) vragen antwoord te verkrijgen, zijn we zoekende naar commissieleden, trainers, leiders, ouders, terreinmeesters en natuurlijk jeugdleden(*) die op woensdag 11 december aanstaande met ons hieromtrent in discussie willen treden

  (*) Jeugdleden vanaf de JO17 mogen hier zelf aan deelnemen, voor jeugdleden van de overige leeftijdsgroepen ontvangen we graag een afgevaardigde.

  Tijdens deze avond zullen we, met behulp van een door de KNVB opgestelde vragenlijst (het wordt dus zeker geen vrijblijvend “theekransje”) gezamenlijk pogen een beter beeld van de jeugdgerichtheid van onze vereniging te krijgen.

  Mocht deze oproep je interesse gewekt hebben en wil je (of ken je iemand, bv een oud Sparta’25 lid) graag je stem laten horen, geef je dan voor 19 oktober op via het formulier rechts van dit artikel.

  (Let op: Om discussie(s) in goede banen te leiden is er plaats voor maximaal 20 personen. Geef je derhalve snel op want vol is vol. Na 19 oktober zul je persoonlijk bericht krijgen met daarin verdere informatie.)

  Op voorhand dank voor je reactie.

  Met sportieve groet, namens de gehele jeugdcommissie van Sparta’25

  Sven van Leuken, voorzitter jeugdcommissie

 • Aanmelden