• Sparta'25 G1 vergeet zichzelf te belonen tegen ODA G1

• Wedstrijd: Sparta'25 G1 - Fc OdaG1G

Datum: 15 februari

We begonnen de wedstrijd in een verdedigende opstelling, niet wetend wat we van de tegenstander moesten verwachten. Dit omdat we nog nooit tegen hen gespeeld hadden.
    Dit ging bovenwel goed, in de 5de minuut passte Sam op Alex die helaas voorlangs schoot.
    3 minuten later knokte Alex zich aan de bal en schoot hij vol op de lat. Daarna was het de beurt aan Oda om van zich af te bijten, met een vlammend schot op de paal.
    In de 15e minuut verraste Alex, die al gezien had waar de keeper stond, vriend en vijand met een prachtige lob over de keeper heen van wel 20 meter: 1-0
    Daarna nam Oda het initiatief in handen, en drukte Sparta G1 nog verder terug. Ze waren vooral gevaarlijk via passen van achteruit die over de verdediging vielen.
    In de 23e minuut moest Sam helaas geblesseerd van het veld, wat tot een iets andere taktiek leidde.
    Mohammed kwam er in, en die heeft zich, net als de rest van de ploeg, een slag in de rondte gewerkt om tot een goed resultaat te komen.

Rust: 1-0
    In de rust zoals afgesproken keeper gewisseld, en stond Stefan dus onder de lat.
    Vlak na rust viel de 1-1 , via een vrije trap die verkeerd werd ingeschat door Ryan, en daardoor simpel afgemaakt werd door een aanvaller van Oda. Sparta liet daardoor zeker het hoofd niet hangen, en stopte nog meer energie in de wedstrijd. De organisatie achterin geleid door Alwin, en op het middenveld de inzet om er een goed resultaat uit te halen was fantastisch. Als voorbeeld hiervoor de zes corners die Oda pal achter elkaar kreeg, en door goede organisatie allemaal onschadelijk werden gemaakt.
    In de tegenaanval was Sparta een aantal keren vlak bij de 2-1 , eerst een pass van Ryan op Alex, die helaas de bal misste, Vlak daarna verlengde Mohammed de bal tot bij Alex die voorlangs schoot. Ook Mohammed had nog een kans, maar deze werd knap gered door de keeper. In de 48 e minuut uit een omschakelmoment, waarbij Sparta in de aanval was, kreeg Sparta de 1-2 te verwerken omdat het helemaal open lag, en helaas ook keeper Stefan geen redding meer kon brengen.
    Daarna toch nog de nodige gevaarlijke aanvallen geproduceerd, maar helaas niet het zeer verdiende puntje kunnen bemachtigen.

Eindstand: 1-2