• Rommelmarkt 2019 geslaagd

 • De vijfde editie van onze Rommelmarkt is weer zeer geslaagd. De markt was weer groter en beter. In totaal waren 200 kramen/grondplaatsen verkocht. Daarmee was onze markt uitverkocht. Daarnaast was er het horecaplein dat van begin tot eind vol gezeten heeft. Dit kwam ook vooral door de livemuziek op het podium. De kleinsten hebben zich uitstekend vermaakt op het luchtkussen.

  Om half 9 stonden de eerste bezoekers als voor de poorten. Om klokslag 9 ging de deur los en stormden de bezoeker, zo’n 250 naar het veld. Er werd echt gerend om als eerste bij de spullen te zijn.

  De bezoekers konden het gratis kopje koffie zeer waarderen. En zoals elk jaar zorgt Sparta’25 uitstekend voor de standhouders. Een koffie met appelflap in de ochtend en later op de middag een glaasje fris. Sparta’25 wil daarom ook geen groter markt. De service die we nu kunnen geven kan dan niet meer. 

  Kontaktfm, de lokale zender voor Laarbeek, is de hele dag aanwezig geweest om hun uitzendingen te verzorgen. Diverse mensen van de club zijn geïnterviewd gedurende de dag.

  De Beek en Donkse - Biks Bent – is komen spelen. Zij hebben twee sessies gedaan wat zeer gezellig was op het horecaplein.

  Dit jaar was de Hollandstalige topzanger Ronald Reinhart in de middag aanwezig om sfeer te maken. Hij is bekend van het tv programma “Bloed zweet en tranen. Zijn repertoire werd zeer goed ontvangen door de bezoekers op het terras en de kraamhouders. Deze zanger gaan we zeker vaker terug zien in Beek en Donk.   

  Uiteindelijk hebben meer dan 1.800 bezoekers onze markt bezocht. Daarmee hebben we weer meer bezoekers getrokken dan voorgaande jaren. We hopen volgend jaar op minimaal 2.000 bezoekers.

  Sparta’25 bedankt alle kraamhouders, bezoekers, Kontakt FM en vrijwilligers voor hun bijdrage en inzet op onze markt.