• Richtlijnen "platte kar" bij kampioensfeesten

  • Het bestuur van Sparta'25 hoopt dat ook dit jaar weer enkele teams kampioen worden. Een mooi resultaat waar een heel seizoen hard voor gewerkt is. Een kampioenschap moet natuurlijk gevierd worden. Helaas organiseren wij als club voor de kampioenen geen "platte kar". De laatste jaren is er al discussie over geweest.

    De volgende richtlijnen hanteren wij:
    Het bestuur van Sparta'25 geeft geen toestemming voor de gebruikmaking van een '''platte kar" tijdens een kampioensfeest of andere feestelijke uiting/activiteit omdat dit soort vervoer van personen, wettelijk verboden is, het gevaar groot kan zijn en het bestuur haar leden niet aan deze risico‚Äôs wil blootstellen. 

    Wanneer ouders en leden, de mening zijn toebedeeld dat er toch een "platte kar" moet komen voor de kampioenen, dan valt dit onder hun verantwoordelijkheid en volledig buiten de verantwoordelijkheid van voetbalvereniging Sparta'25. 

    Weet dat bij het gebruik van een 'platte kar', de bestuurder van het trekkende motorvoertuig altijd wettelijk en hoofdelijk aansprakelijk is. Wij vertrouwen op eenieders verantwoordelijkheid.