• Overheid verscherpt coronamaatregelen voor de sport en Sparta’25

  29 sep 2020 Erwin Gramser
 • Helaas zijn we er in de afgelopen periode in Nederland niet in geslaagd om het coronavirus voldoende terug te dringen. Tijdens een persconferentie van 28 september 2020 hebben premier Mark Rutte en minister De Jonge daarom aanvullende maatregelen aangekondigd om het virus te stoppen. Deze maatregelen hebben ook verstrekkende gevolgen voor de sport en daarmee ook voor onze vereniging.

  De twee belangrijkste wijzigingen die per direct ingaan:
  - Ons clubgebouw is tot nader order gesloten
  - Er is voorlopig geen publiek meer welkom tijdens trainingen en wedstrijden.

  Deze wijzigingen zijn opgenomen in de laatste update van ons coronaprotocol. Er heeft ook een wijziging plaatsgevonden met betrekking tot het gebruik van de kleedaccommodatie door de jeugd. Dit is iets versoepeld om ook de jeugd de mogelijkheid te geven hun spullen netjes en droog op te bergen.

  Wij hebben gezien dat het overgrote deel van de bezoekers aan onze club (leden, vrijwilligers, toeschouwers, ouders, kantinebezoekers) de coronaregels goed probeert na te leven. Echter zien we ook dat de maatregelen bron zijn van discussie tussen bezoekers en vrijwilligers van onze club. Wij doen een vriendelijk maar zeer dringend beroep op alle bezoekers van ons sportpark om de adviezen van onze vrijwilligers zonder weerwoord op te volgen. Wij danken jullie voor je begrip.