• Ook spelers lagere seniorenelftallen mogen trainen, start woensdag 20 mei. Lees het bericht en info op site goed.

  17 mei 2020 Pieter Jans
 • De seniorentraining voor lagere elftallen beginnen weer op woensdag 20 mei. Het tijdstip van de training is van 20.15 uur tot 21.30 uur. De trainingen worden verzorgt op het C-veld. Trainingen worden verzorgt door Pieter Jans.

  De trainingen voldoen aan de eisen die door het RIVM zijn gesteld. Dus geen partijvormen bijvoorbeeld. Wil je komen trainen meld je aan via de app van de B-sel trainingsapp. Zit je nog niet in die app, meld je dan via whatsapp op 06 27870620.  Je wordt dan ook toegevoegd aan de B-sel trainingsapp. Als jij je niet hebt aangemeld, en kom je toch trainen (dat mag natuurlijk zeker) heb je kans dat het maximum aantal spelers is bereikt dat mag trainen. Je zult dan niet mee mogen doen. 

  Uiteraard trainen we onder de strikte voorwaarden die nu landelijk gelden en specifiek voor Sparta'25 gelden. Om op de hoogte te zijn van alle regels moet je voordat je komt trainen de informatie lezen op de Sparta'25 site onder de kop "Covid 19". Voordat je komt trainen ben je dus op de hoogte van de loop routes, de omgangsvormen en alle overige regels. Enkele belangrijke regels zijn hieronder vast opgenomen. 

  1. Alleen degene die komt trainen mag op het sportpark komen. 

  2. Je bent pas welkom op het sportpark vanaf 10 minuten voor de aanvang van de training, dus niet eerder dan 20.05 uur. Dit om kruising met jeugdspelers te voorkomen.

  3. Er kan op het sportpark niet gedoucht worden. Zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest. De kleedaccommodatie en de toiletten zijn gesloten. De spelers dienen dus in hun trainingsoutfit te komen en te vertrekken.

  5. Volg te allen tijde de aanwijzingen van vrijwilligers op om een goede doorstroom te garanderen.

  6. Spelers moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen , dus ook tot trainers en andere spelers.

  7. Spuug niet en snuit niet je neus op het veld.

  8. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°);

  9. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten

  10. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

  11. neem zelf een flesje/bidon met drinken mee als je dit wil. Het clubhuis is gesloten. 

  12. volg altijd de regels en aanwijzingen van de trainer en de aangestelde 'covid' vrijwilligers.