Winterfair Laarbeek 3.0 steunt Super Sociaal Laarbeek

Gepubliceerd op 06 november 2018

Winterfair Laarbeek 3.0 steunt Super Sociaal Laarbeek. Super Sociaal Laarbeek is de rijdende supermarkt voor mensen die het tijdelijk wat moeilijker hebben om rond te komen. Zij helpen op dit moment circa 150 klanten.

Hoe helpen wij dan? 

De entree van de Winterfair is gratis. We vragen aan de bezoekers om een levensmiddel of (gezond) houdbaar voedingsmiddel mee te nemen. Deze worden bij de entree van de markt verzamelt. De producten gaan naar Super Sociaal Laarbeek. Zijn maken van de ingezamelde producten kerstpakketten voor de klanten van Super Sociaal. Zo dragen we met zijn allen bij aan een goede kerst voor iedereen. 

Voor meer informatie over de Winterfair Laarbeek 3.0 bij Sparta'25 kijk onder het menu evenementen. www.sparta25.nl/evenementen. 

We kunnen nog hulp gebruiken bij de organisatie. Dus heb jij zin om een bijdrage te leveren aan deze leuke en gezellige activiteit van onze vereniging dan horen wij het graag. Of wil je nog een kraam huren of heb je een activiteit (workshop) waaraan bezoekers kunnen deelnemen. Laat het ons weten.  

Mail naar winterfairlaarbeek3.0@gmail.com of neem contact op met Bert van Rixtel of Pieter Jans

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25