Update: In memoriam Harry Fransen

Gepubliceerd op 16 maart 2019

Update: Rouwkaart.

Donderdag 14 maart ontvingen we het bericht van het overlijden van ons Sparta-lid Harry Fransen. Veel te vroeg moeten we afscheid nemen van hem. Harry werd 65 jaar waarvan hij bijna 40 jaar lid was van onze vereniging. 

In september 1979 nam Harry als aspirant bestuurslid de taken over van penningmeester Wim van der Loo. In 1980 werd hij officieel aangesteld als penningmeester van onze vereniging. Hij zou de functie van penningmeester liefst 22 jaar invullen. In 2002 nam hij afscheid van het bestuur waarbij hij een zilveren KNVB speld ontving voor zijn verdiensten m.b.t. Sparta ’25.

Harry is nooit actief geweest als voetballer, maar was wel een heel actief bestuurslid. Was altijd aanwezig op de donderdagavonden en op zondag zorgde hij bij de thuiswedstrijden voor de inning van de entreegelden en loterij van de jeugd.

Om extra geld binnen te halen voor de lichtinstallatie en herbouw van de kantine was hij mede initiatiefnemer en organisator van de grote loterijen met een 100 gulden lot. Ook bij de organisatie van het Sparta-tourspel was hij altijd heel actief betrokken. 

Harry bleef lid van onze vereniging waarbij zijn maatschappelijke betrokkenheid meer gericht werd op Laarbeekse gemeenschap. Vier jaar geleden werd de vreselijke ziekte kanker bij hem geconstateerd. Deze strijd kon hij niet winnen.

In Harry Fransen verliezen we een zeer gewaardeerd lid. Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar Twan, Arno en Inge en zijn trots,kleinkind Juup. Moge de fijne en dierbare herinneringen aan Harry iedereen sterken om dit verlies een plaatsje te geven. Harry bedankt.

 

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25