Tweede elftal Sparta’25 handhaaft zich

Gepubliceerd op 17 juni 2018

 

 

In de finalewedstrijd in de nacompetitie voor handhaving in de reserve eerste klasse heeft Sparta’25 2 gewonnen in Overloon van SSS’18 met 2-3.

Sparta’25 startte als een duvel uit een doosje en kwam binnen enkele minuten al op 0-1 door een doelpunt van good old Thijs Kluijtmans na een lange bal van achteruit. Daarna had Sparta’25 de wedstrijd redelijk onder controle. Uit een hoekschop komt SSS’18 echter op 1-1. De bal valt bij de tweede paal waar de groenwitten niet staan op te letten en waar SSS’18 eenvoudig kan binnentikken. Sparta’25 is in de eerste helft de bovenliggende partij waarbij de as Ron van Vijfeijken, Nick van Erp en Thijs Kluijtmans een belangrijk fundament vormen voor de groenwitten. Een fantastische goal van Robertino van Lieshout zorgt dat Sparta’25 met een 1-2 stand kan gaan rusten. 

Na de thee is het SSS’18 dat goed uit de startblokken komt. Met lange mensen en lange ballen nemen zij het initiatief en de 2-2 zorgt voor hernieuwde spanning in de wedstrijd. Robertino van Lieshout steekt vandaag in een bloedvorm en zorgt met zijn tweede doelpunt voor een 2-3 voorsprong. Het einde van de wedstrijd is spannend en Sparta’25 ontsnapt aan een verlenging doordat een vermeende penalty niet wordt toegekend aan SSS'18. Een terechte beslissing overigens van de scheidsrechter. Winst voor de mannen van Mischa Werdens zorgt voor handhaving in de reserve eerste klasse.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25