Spellenzeskamp Kansplus en Sparta ’25 een happening

Gepubliceerd op 11 juni 2019

In het kader van haar 60 jarig jubileum organiseerde Kansplus regio Gemert-Laarbeek-Boekel in samenwerking met Sparta ’25 zondag 9 juni een Spellen Zeskamp. Veel mensen met een verstandelijke beperking genoten van de spellen op het hoofdveld van sportpark ’t Heereind.

Deze activiteit werd georganiseerd in het kader van het 60 jarig jubileum van Kansplus regio Gemert-Laarbeek-Boekel. Bijna 50 deelnemers verzamelden zich om 14.30 uur bij de opgestelde spellen waar men gedurende twee uur aan 17 spellen kon deelnemen. Zo waren er behendigheidspellen, kansspelen, krachtspelen, vangspelen en nostalgische spelen. Het metershoge dartbord maar ook het negerzoen vangen waren succesnummers. 

Na de inspanning tijdens de spelen kon men op het terras van sportpark ’t Heereind genieten van de muziek van DJ Kevin en kregen alle deelnemers een drankje, patatje en lekkere snack. Uit handen van voorzitter Ans van de Kerkhof van Kansplus ontvingen alle deelnemers hun welverdiende oorkonde. De organisatie was in handen van Jan Leenders, bestuurslid van Sparta ’25 en Kansplus. Hij noemde de tweede activiteit in het jubileumjaar van Kansplus een enorm succes en bedankte de bijna 30 vrijwilligers van zowel Kansplus als Sparta ’25 voor hun inzet en beschikbare vrije tijd. 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25