Sparta’25 dankt vrijwilligers en sponsoren. Eric van Vegchel vrijwilliger van het jaar

Gepubliceerd op 20 januari 2019

Zaterdag 19 januari hebben wij de traditionele vrijwilligers- en sponsoravond gehouden. Een gezellige feestavond om de vrijwilligers die het vele geweldige werk binnen de vereniging uitvoeren en zo de vereniging laten leven. En ook de sponsoren waren erbij. Ook zij zijn onmisbaar voor een club. Circa 200 vrijwilligers en sponsoren waren aanwezig.

De gasten werden getrakteerd op een heerlijk warm en koud buffet dat werd verzorgd door Van de Burgt.

 Ook is deze avond de vrijwilliger van het jaar gekozen. Altijd een lastige verkiezing, want elke vrijwilliger is zeer belangrijk en evenveel gewaardeerd. Hiervoor waren 5 kanditaten voor geselecteerd. Dit waren:

- Cees Konter,

- Tom van de Laarschot,

- Robertino van Lieshout,

- Eric van Vegchel en

- Jan van Grinsven

 

Na het tellen van de stemmen hebben de leden van Sparta'25 Eric van Vegchel gekozen tot Vrijwilliger van het jaar. Wij feliciteren Eric met deze benoeming. Eric heeft het geldbedrag van 100 euro geschonken aan het eerste teamuitje van onze meiden.

Het was weer een gezellige avond bij Sparta’25.

 Aanstaande zondag kan je bij Sparta deelnemen aan een leuke winter wandeltocht met leuke vragen en opdrachten. Een eenvoudige wandeling voor het hele gezin. Dus kom lekker wandelen en daarna kijken of ons vaandelteam de koppositie kan vasthouden. 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25