Rabobank Clubkas Campagne

Gepubliceerd op 05 april 2019

Samenwerking Sparta ’25 en Kansplus regio Laarbeek-Gemert-Boekel

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven! 

Rabobank Peel Noord draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen en stelt daarvoor €125.000,- beschikbaar! 

Ook onze club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Van 4 tot en met 30 april mogen leden van Rabobank Peel Noord vijf unieke stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is dus geld waard! Onze club ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

 

Oproep aan alle leden,

Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor o.a. nieuwe geluidsinstallatie, inrichten opleidingscentrum jeugd en promotie meisjesvoetbal.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Sparta'25 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. 

Omdat je meerdere stemmen hebt zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Kansplus regio Gemert-Laarbeek-Boekel. Kansplus is een vereniging die activiteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij bestaan dit jaar 60 jaar.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u een andere stem uitbrengt op Kansplus. Zij kunnen het geld uit de Clubkascampagne goed gebruiken. In het kader van hun 60 jarig bestaan organiseren zij ook in samenwerking met Sparta ’25 een spellenzeskamp op zondag 9 juni.  

zt

Alvast bedankt voor jouw steun! 

Besturen Sparta’25 en Kansplus

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25