Nieuwe Teamindelingen Jeugdteams Seizoen 2019-2020

Gepubliceerd op 23 mei 2019

Beste ouders/verzorgers en jeugdleden,

Enige maanden geleden is er  een eerste opzet gemaakt voor de nieuwe teamindelingen van komend seizoen. (2019-2020) Dit gebeurt o.a. aan de hand van overleg met trainers/leiders, het ingevulde SVS (spelervolgsysteem) door trainers/leiders en onze interne scouting. 

Inmiddels is de 2e competitiehelft zo goed als afgelopen en wordt er nog steeds hard en zorgvuldig gewerkt aan de nieuwe teamindelingen. 

Zoals ieder jaar krijgen we ook nu weer veel nieuwe aanmeldingen van jeugdleden te verwerken, maar zijn er ook kinderen die twijfelen of ze volgend jaar door willen gaan met voetballen bij Sparta'25.

Wanneer je besluit te stoppen, wat we natuurlijk niet hopen (!), geef dit dan alstublieft zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk zondag 02 juni 2019) door aan je trainer/coach. Hij of zij kan dit dan op zijn beurt weer melden bij de Assistenten Onder- en/of Bovenbouw (Remon, Erwin en Willem) zodat we daar bij het indelen nog rekening mee kunnen houden.

Het is wel belangrijk dat de jeugdleden en/of ouders/verzorgers dit zelf officieel melden bij de ledenadministratie van de club via de website. Als we niets van je horen gaan we er dus vanuit dat je ook volgend seizoen actief bent bij Sparta'25.

Begin juni gaan we waar nodig samen met de huidige trainers/coaches en leiders de nieuwe teamindeling nader bespreken.

Omdat de spelers zich tot en met 15 juni 2019 mogen laten overschrijven kunnen we pas na deze datum de laatste hand leggen aan de voorlopige teamindelingen. Onze planning is om deze ongeveer een week na deze datum te publiceren op de website van onze vereniging: www.sparta25.nl.

De informatieve teambijeenkomsten (kennismaking met de nieuwe teams en begeleiding) zullen aansluitend in de eerste week van juli plaatsvinden. Nadere informatie hierover zal nog volgen bij de publicatie van de voorlopige indelingen.

 

Met vriendelijke groet,

Jeugdopleidingsteam Sparta’25 – Beek en Donk

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25