mededeling vanuit het bestuur

Gepubliceerd op 08 juli 2019

Afgelopen zaterdag heeft het bestuur van Sparta'25 het afgelopen seizoen geëvalueerd en kijkt vooruit naar het komende seizoen. 

 

Bijzonder trots zijn we op onze trainer Patrick Methorst die van de selectie weer een eenheid wist te smeden. Mede daardoor werd ons vaandelteam kampioen van de 3e klasse D en promoveert dus naar de 2e klasse. En het 2e dat helaas net naast het kampioenschap pakte, maar de rug rechte en via de nacompetitie alsnog promotie afdwong naar de hoofdklasse. De dames en de JO15-1 die tot de laatste wedstrijden gestreden hebben voor het kampioenschap, maar helaas misgrepen. De JO8-1, de G1 die voor de 4e keer op rij kampioen werden en de Veterinnen die ook kampioen werden, maar waarbij hun kampioenschap volledig ondersneeuwde door het kampioenschap van het 1e. 

 

Maar Sparta is meer dan punten alleen. Daarom zijn we ook bijzonder trots op de jeugdafdeling die voor het eerst een meidentrip organiseerde naar Texel. De Activiteitencommissie die ook voor het eerst een eindfeest en de Winterfair organiseerde. Allemaal nieuwe activiteiten die erg geslaagd waren en komend seizoen ook herhaald zullen worden. En de sponsorcommissie die een voetbalwedstrijd bezocht in Borussia met de sponsoren.

 

Eefje van Stiphout die op 17 augustus zal gaan kickboksen voor "fight cancer night" en Roel Janssen die 6 september de Mont Ventoux wil bedwingen met "groot verzet tegen kanker". Steunen is nog altijd mogelijk. 

 

En in het bijzonder zijn we enorm trots op al onze vrijwilligers die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben. 

 

Maar helaas waren er ook mindere zaken te betreuren waar we niet erg trots op zijn. Die zaken zijn of worden nog geëvalueerd en daaruit moeten we lering trekken. 

 

Het bestuur heeft maandag 28 oktober vastgelegd voor de Algemene Leden Vergadering. Sven van Leuken, bestuurslid jeugdzaken heeft aangegeven te stoppen als bestuurslid.

Zijn taak als voorzitter van de jeugdcommissie blijft hij wel uitvoeren. Bert van Rixtel zal zich niet herkiesbaar stellen als secretaris. Hij zal zich meer gaan bezig houden met het brede terrein van communicatie. Ook Jan Leenders heeft aangegeven te zullen stoppen als Penningmeester en Willem Westhoff zal zich kiesbaar stellen als bestuurslid VTZ. Zijn taken als assistent bovenbouw zullen overgenomen worden door Carlo vd Heuvel. Door het vertrek van Bert, Jan en Sven wordt de bezetting van het bestuur erg dun. Het bestuur doet een dringend beroep op de leden om zich aan te melden voor 1 van de beschikbare bestuursfuncties. Als je mede de koers van Sparta'25 wilt bepalen meld je dan aan via vrijwilligerszaken@sparta25.nl 

 

Geniet van jullie vakantie en tot het nieuwe seizoen

 

 

Bestuur Sparta'25 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25