Feestelijke activiteiten: Kantinesluiting met BBQ 12-13 juni en eindfeest met verkiezing 22 juni

Gepubliceerd op 04 juni 2019

De kantine is op woensdag 12 en donderdag 13 juni nog geopend. Na deze datum is de kantine gesloten en zal weer open gaan op woensdag 21 en donderdag 22 augustus. Op 12 e 13 juni wordt een BBQ georganiseerd. Geef je hiervoor op. 

Geef je op via activiteitensparta25@gmail.com, app naar 0627870620 of via formulier in de kantine (vermeld duidelijk je naam en de dag) 

consumptieprijzen 1 euro voor bier/fris/wijn. Overige dranken normale prijs. 

BBQ circa € 12.50 afhankelijk van aantal opgave. 

 

 

Eindfeest met voetbalverkiezing 

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert Sparta'25 een eindfeest van het seizoen 2018-2019. Een feest voor alle leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en andere betrokkenen. Tijdens dit feest zal ook de uitslag van de sportverkiezing worden gegeven. Het feest begint om 20.30 uur.

De consumptieprijs is € 1,25 (voor glas fris/bier en wijn). Overige dranken normale prijs. De muziek wordt verzorgt door dj Daan & Thijs (bekend van 't Huukske).

Voor het team van het jaar mag iedereen een stem/motivatie uitbrengen.

 Welk team verdiend het op team van het seizoen te worden. Geef het team door dat jij het team van het seizoen vindt. Dit mag elk senioren team zijn, de vrouwenteams of de veteranen.

 Geef je motivatie door op   eindfeestsparta25@gmail.com

 

 Voor de sportverkiezing bepalen de teams de genomineerden van de volgende categorieën :

 - voor speler van de selectie wordt de gehele begeleiding van de selectie om een voorkeur gevraagd. Daaruit volgt de speler van het seizoen. 

 - voor speler van de lagere senioren/vrouwen/veteranen. Stuur de motivatie van de speler die jij uit jou team wil voordragen naar eindfeestsparta25@gmail.com

  - Welke eigen scheidsrechter van Sparta'25 vindt jij/vindt jou team de beste scheidsrechter van sparta25 van dit seizoen. graag de naam en korte motivatie. eindfeestsparta25@gmail.com

 - laat de spelers motiveren waar juist jij als coach/leider/trainer van het seizoen moet worden. Laat dit mailen naar eindfeestsparta25@gmail.com 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25