Dartoernooi zeer gezellig en spannend

Gepubliceerd op 04 februari 2019

Afgelopen zaterdag was het Dartoernooi voor de senioren. Ons clubhuis was omgebouwd tot een heus dartcafé. 8 Dartbanen waren aangelegd. De borden zelf en de verlichting zijn mede mogelijk gemaakt door Dave van de Burgt, Bedankt!.

40 Deelnemers hebben meegedaan. Het was een leuke gezellige groep van jong (JO17) tot oud (>60 jaar), man en vrouw. Naast de gezelligheid was werd er ook serieus gedart.  

Er is gestart met een poulesysteem met 5 personen. Er werd gespeeld voor best of drie. De beste twee van elke poule stroomden door naar de winnaarsronde. De overige deelnemers kwamen in de verliezersronde. In deze ronden werd via een knock off systeem gespeeld. Door de grote groep en het moeilijk scoren van dubbels maakte de avond lang.  Volgende editie zal met name de voorronde korter worden zodat de eindtijd eerder komt te liggen. Maar na 01.00 uur waren de verschillende winnaars bekend. 

Bij de heren is het toernooi gewonnen door Kees Rommelse die in de finale won van Peter Beerens. 

Bij de dames was Dorian Vereijken de winnaar.

Naast een (wissel) beker kregen de winnaars ook waardebonnen van Sportshop Laarbeek. Ook de nummers 2 en 3 en de nummer 1 tot en met 3 van de verliezerspoul kregen waardebonnen van de Sportshop. 

Ook werd er een loterij gehouden met leuke prijzen. De hoofdprijs waren twee kaartjes voor Premier League of Darts in Rotterdam. 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25