• Nieuwe website online!

 • Eindelijk is het dan zover! De nieuwe website is online. 

  Na maanden van voorbereidingen is de website van Sparta'25 vernieuwd. Vanaf heden heeft de website niet alleen een nieuwe layout, maar ook een automatische koppeling met SportLink. Dat maakt de website eenvoudig te onderhouden.

  Trots
  Met de foto's op de hoofdpagina willen we uitstralen dat we trots zijn op onze vereniging. Trots op ons clubhuis, trots op ons sportpark en trots op onze clubhistorie. Vandaar dat die elementen ook terugkomen in de foto's.

  Menustructuur
  We hebben bovendien geprobeerd de menustructuur een stuk duidelijker te maken. Zo kan een bezoeker makkelijker vinden wat hij zoekt. Een prominent deel in het menu is, naast de wedstrijden en teams, ook het onderdeel evenementen. Ieder evenement kan een eigen pagina krijgen. En dan hebben we het niet alleen over de grote evenementen zoals de rommelmarkt, de uitwisseling met Sandiacre en toernooien. We hebben het dan ook over kleinere evenementen zoals de biljartcompetitie, het kezen etc.
  We hopen dat jullie ons helpen bij het aanleveren van inhoud voor deze pagina's! 

  Er moet nog meer gebeuren...
  De website is al heel ver af, maar er ontbreken ook nog zaken. Zo hebben we nog niet de hele historie overgenomen van de oude site, staan nog niet alle evenementen op de site en hebben we ook nog geen foto albums. Het komende jaar blijven we daarom ook verder werken aan de website. 

  Je reactie is welkom!
  De website is bedoeld voor alle leden van de vereniging. Iedereen heeft zo zijn eigen mening. We waarderen het als je laat weten wat je van de website vindt. Mis je dingen op de site, klopt er iets niet of heb je nieuws? Neem dan contact met ons op!
  Zaterdag 14 september en zaterdag 21 september ben ik, Arno Leenders, aanwezig in de kantine en kun je mij ook aanspreken.