• Nieuwe sponsor: BENIK Houthandel en Zagerij

    7 jul 2021
  • BENIK Houthandel en Zagerij

    We zijn trots om te vermelden dat Benik Houthandel en Zagerij als nieuwe sponsor voor 5 jaren aan onze vereniging is verbonden.

    Benik Houthandel en Zagerij is een houtzagerij en bevindt zich aan de Rooije Hoefsedijk 61 in Gemert. Ze verwerken grote hoeveelheden boomstammen tot balken en planken die vervolgens fijnbezaagd /ongeschaafd/ of geschaafd in de winkel verkocht worden aan bedrijven of particuliere klanten. Een topper uit het assortiment zijn de kunstmatig gedroogde boomschorsplanken van douglas, eiken, beuken, plataan en meta sequoia. Deze planken worden gebruikt voor tafels, banken, tv meubels, boekenplanken, bureau's, biertafels, badmeubels, kasten, etcDaarnaast leveren zij nevenproducten zoals verankeringen, sokkels, schroeven en ijzerwaren. Tevens kunt u terecht voor houtbeschermende producten zoals beits en oliĆ«n.

    Voor meer informatie kunt u terecht op de website: https://benikhout.nl/ .We bedanken Benik Houthandel en Zagerij hartelijk voor het sponsorcontract en wensen hen veel succes met hun bedrijf.