• Nieuwe bestuursleden stellen zich voor....

  17 nov 2021
 • Tijdens de op 8 november jl gehouden Algemene Ledenvergadering zijn een tweetal nieuwe bestuurleden toegetreden tot het bestuur. Marijke Verheijen zal de functie Voetbal organisatorische zaken op zich gaan nemen en Erwin van Kuijck de functie Activiteiten. Onderstaand stellen beiden zich voor.

 • De meeste van jullie zullen mij wel kennen, ik ben  Marijke Verheijen en loop ongeveer vanaf mijn 5de rond bij Sparta’25.

  Vanaf die tijd ben ik zelf actief geweest binnen sparta’25. In de jeugd heb ik tot de C-junioren (Onder 15) bij de jongens gevoetbald en daarna ben ik overgestapt naar de dames. Ik heb als voetbalster hele mooie en vooral gezellige tijden gehad bij sparta’25 en nog steeds, nu ik actief ben bij de veterinnen.

  Ik heb een aantal jaren bij een andere vereniging gespeeld, maar ben in die tijd altijd actief gebleven als trainster/coach binnen de jeugd van Sparta’25. Sinds dit seizoen ben ik voor het eerst niet actief als trainster/coach. De afgelopen 2 jaar heb ik het geluk gehad om 2x moeder te mogen worden, dus ik krijg het op dit moment niet voor elkaar om 3x per week fysiek aanwezig te zijn op de vereniging.

  Sinds een aantal seizoenen ben ik wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Deze zomer werd mij gevraagd om het bestuur te komen ondersteunen, namelijk voor voetbal organisatorische zaken. Hier heb ik niet lang over na hoeven denken en meteen aangegeven dat dit me super leuk lijkt. Ik hoop zo bij te kunnen dragen aan de organisatie binnen deze mooie vereniging. Ik vind het namelijk ook erg belangrijk om niet alleen vanaf de zijkant toe te kijken en mijn mening te geven, maar ook om zelf te helpen.  

 • Mij is gevraagd om mezelf even voor te stellen. Daar gaan we dan, fasten your seatbelt.

  Wie ben ik:

  Mijn naam is Erwin van Kuijck, geboren en getogen in het mooie Beek en Donk.

  Getrouwd met Bianca Heinsbergen. We hebben twee zoontjes (Vinn en Daey) die beiden voetballen bij Sparta’25. De twee meiden (Rowena en Rachel) wonen samen in België en Eindhoven.

  In het dagelijks leven ben ik Service Business Manager bij Marel Further Processing in Boxmeer.

  Hoe ben ik bij Sparta’25 terecht gekomen:

  Door mijn beide zoontjes heb ik besloten om in het begin van het seizoen me aan te melden als assistent-trainer/coach voor JOG8 -4. En bij de eerste training voelde dit al als een warm bad.

  Daarnaast is het superleuk om met de toekomstige sterspelers en sterspeelsters van Sparta’25 driemaal per week bezig te zijn.

  Na een tijd was ik zo eens op een avond aan het rond kijken op de Sparta’25 website en zag daar dat er vrijwilligers gevraagd/gezocht werden om mee activiteiten te begeleiden en tot stand te brengen.

  Het leek me wel leuk om deel te nemen aan wat activiteiten om zo de club met de daarbij horende mensen beter te leren kennen.

  Zogezegd zo gedaan en ik had me aangemeld via de Sparta’25 site. Ik denk dat ik nog niet op verzenden had gedrukt of Bert van Rixtel belde mij al. We hebben toen zeker een half uur gesproken over alle mooie activiteiten binnen de club maar ze waren nog op zoek naar een bestuurslid activiteiten. Aan het einde van het gesprek heb ik toen aangegeven dat ik even bedenktijd nodig had maar dat we 's maandags na de trainingen even zouden samenzitten.

  Na een weekend goed nagedacht te hebben, had ik besloten om er toch eens dieper op in te gaan en heb een zeer fijn en goed gesprek gehad met Bert in de Sparta kantine. Tijdens dit gesprek heb ik ook even toegelicht wat ik allemaal bij het dames basketbalteam (Dr. Foots) heb gedaan in het verleden. Aan het einde van dit gesprek gaf Bert aan dat hij alles ging bespreken met het hoofdbestuur van Sparta’25.

  Na een paar dagen kreeg ik het bericht dat het hoofdbestuur wel met mij rond tafel wilde. Tijdens de gesprekken met het hoofdbestuur ben ik eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden. Dus ik heb me kandidaat gesteld voor de functie van bestuurslid – activiteiten.

  Tijdens de laatste algemene ledenvergadering ben ik na de stemming toegetreden als bestuurslid – activiteiten. Dus hier ben ik dan.

  Mocht je vragen hebben?

  Stuur me dan een e-mail (activiteiten@sparta25.nl) of spreek me aan als je me ziet.

  Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn verhaal en je wilt ook wel bijdragen aan de diverse activiteiten binnen onze club stuur me dan een e-mail (activiteiten@sparta25.nl)en ik zal je zeker contacteren.