• Op vrijdag en zaterdag 27 en 28 december heeft het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltoernooi van Sparta'25 plaatsgevonden in sporthal D'n Ekker. Op vrijdag is er van 8.30 tot 18.00 uur op een sportieve manier gestreden door verschillende leeftijdsgroepen. Eerst waren de jeugd onder 11 en 10 aan de beurt, gevolgd door jeugd onder 9 en 8. In twee poules per leeftijdscategorie waarin een hele competitie werd gespeeld. Na deze competitie mochten de nummers 1 van beide poules en de beste nummer 2 strijden voor de plaatsen 1 tot en met 3. De nummers drie in de poules en de minste nummer 2 streden voor de plaatsen 4 tot en met 6. Bij de jeugd onder 11 en 10 ging Valencia met de 1e prijs aan de haal. Bij de jeugd onder 9 en 8 was dit Willem II. Na deze jeugd kwamen onze Mini-F jeugd en Spartaantjes aan de beurt. Zij hebben onderling een uur gevoetbald waar duidelijk veel spelplezier te beleven was. Het laatste gedeelte van de dag was voor onze jeugd onder 13 en 12. In een halve competitie werd er bepaald wie de winnaar was van dit toernooi. Dit toernooi was uiteindelijk prooi voor Chelsea.
   
  Op zaterdag 28 december was sporthal D'n Ekker het toneel voor de voetbalkunsten van de jeugd onder 15 en 14, de meiden onder 17 en 15 en de jeugd onder 19 en 17. Traditiegetrouw gevolgd door een toernooi voor de vrijwilligers van Sparta'25. De jeugd kwam allemaal in een halve competitie aan de broodnodige voetbalminuten in de zaal. Bij de jeugd onder 15 en 14 was RB Leipzig de trotse winnaar. Bij de meiden wist Ajax de hoofdprijs binnen te slepen en bij de jeugd onder 19 en 17 was dit AC Milan. Van 18.00 uur tot ongeveer 19.30 mochten de vrijwilligers van het toernooi, maar ook vaste vrijwilligers hun kunsten vertonen in de zaal. Hierbij waren er heerlijke momenten te zien met schitterende goals en sublieme acties. 
  We hebben twee heerlijke dagen in de zaal gehad met vele mooie doelpunten en zeker veel plezier! Volgend jaar staat de 40e editie van dit toernooi op het programma!
   
  Bij deze wil de organisatie van dit toernooi alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun medewerking op welke manier dan ook!
   
  Organisatie