• Kermisvissen weer zeer gezellig

 • Op de Beek en Donkse kermismaandag is het al jaren een traditie, kermisvissen. Deze leuke en gezellige activiteit wordt georganiseerd door Sparta’25.

  Ook dit jaar zaten er weer en kleine 25 fanatieke vissers aan de rand van de Beek en Donkse vijver. En daarachter stonden net zo veel belangstellenden.

  Er zat dit jaar veel en grote vis in de vijver. Dat bleek wel uit aantal gevangen vissen. Bas van de Vossenberg had de langste gevangen, een 45 centimeter lange Zeelt. John Verlijsdonk kwam net twee centimeter te kort om de langste vis te hebben.

  Na het vissen was er weer een gezellig afterparty in de kantine. En ook dit jaar werden hongerige magen gevuld met vis van de kermisvisboer.

  Het spannendste moment van de dag is natuurlijk de prijsuitreiking. Wie heeft in totaal de meeste lengte vis gevangen?

  De derde plaats was voor Peter Heester. Mario de Fost wist de tweede plaats te bemachtigen. Maar de grote winnaar, voor de twee keer op rij, was Bas van de Vossenberg. Hij nam de wisseltrofee weer vol trots in ontvangst.

  Dit was weer een geslaagde activiteit van de vele activiteiten die nog gaan komen. Houd onze nieuwe website in de gaten,