• Jubilarissen gehuldigd

 • Afgelopen donderdag tijdens de traditionele KERST-INN zijn de jubilarissen die dit jaar respectievelijk 25, 40, 50, 60 en 70 jarig lid zijn van onze vereniging gehuldigd door voorzitter Erwin Gramser.

 • Rob Klomp Bueters (25 jaar lid)

  Bij Rob is bescheidenheid troef. Een rustig persoon maar zeer betrouwbaar en in het verleden zeer actief geweest bij onze club. Lid van de jeugdcommissie in de tijd dat we die nog hadden en toen onmze voorzitter er zelf ook nog inzat. Verder vader van drie zonen die ook in de A-selectie actief waren. Verkocht loten voor de levensmiddelenmand bij wedstrijden van het eerste team. Was niet-actief lid maar is inmiddels actief bij het Walking Football, dat dit seizoen gestart is. 

 • Bart Verhoeven (40 jaar lid)

  Bart was jarenlang keeper in onze A-selectie. Speelde in totaal 130 wedstrijden in ons eerste elftal. Zijn eerste in 1992, zijn laatste in 2010. In de seizoenen 2001/2002 t/m 2003/2004 was hij vaste doelman. Keepte in 2005 en 2009 ook nog in de kampioenswedstrijden tegen Liessel en Rios’31.  Doorliep de hoogste jeugdteams. Nu lid bij de veteranen, alhoewel hij nu volgens onze info geblesseerd is. Inmiddels woonachtig in Aarle-Rixtel maar nog altijd verbonden aan Sparta’25

 • Theo Vereijken (40 jaar lid)

  Theo is veelvuldig bezoeker van ons sportpark en dan met name in ons clubgebouw. Bestelt zijn vaste drankje. Gooit inmiddels ook het dartpijltje mee. Werd daarnaast bekend om het eerste homo-huwelijk met de carnaval bij Sparta ’25. Samen met zijn broer vormde hij het boerenpaar BOA en TOA.

 • Dave van den Burgt (40 jaar lid)

  Dave is zeer veelzijdig. Hij speelde in de hoogste jeugdteams, de A-selectie, de lagere teams en de veteranen. Is als sponsor en café-eigenaar zo ook betrokken bij onze club. Wanneer er een kampioenschap gevierd wordt, komen we na de kantine vaak bij hem op bezoek. Komt uit een echte Sparta-familie. 

 • Henri van Lierop (40 jaar)

  Deze jubilaris al jaren onze jeugdcoördinator en vervult daarmee een belangrijke rol binnen onze vereniging. Maar hij is meer. Altijd een positieve inslag. Is verantwoordelijk voor de voetbaltechnische zaken binnen onze jeugd, maar schroomt niet om ook andere zaken te regelen, daarbij soms wel wat teveel hooi op zijn vork nemen maar mede daardoor ook een onmisbare spil binnen onze vereniging. In de senioren was hij speler van het tweede elftal en lagere teams. De uitnodiging hoefden we eigenlijk niet te sturen, want meestal is hij op donderdag al hier. 

 • Mario de Fost (40 jaar lid)

  Van de duizenden leden die Sparta’25 in het verleden heeft gehad is helaas niet alles op correcte wijze geadministreerd. Dit komt niet door de vastlegging nu, maar door die in het verleden. En als er fouten worden gemaakt, moeten deze worden gecorrigeerd. Mario is al meer dan veertig jaar lid maar hiervoor nog niet gehuldigd. Mario is vaak op de club. Vroeger als vrijwilliger in de sponsorcommissie, hij was onder andere verantwoordelijk voor de reclameborden, later ook als jeugdleider. Inmiddels is hij vooral supporter bij de thuiswedstrijden van Sparta 1, op zijn vaste plaats voor de kantine. 

 • Ben van Schijndel (50 jaar lid)

  We hebben 1 jubilaris die in 1972, vijftig jaar geleden, lid is geworden. 1972 was natuurlijk het absolute hoogtepunt in de historie van onze club. Ben was jarenlang redactielid van het toen nog bestaande clubblad van onze vereniging "De Spartaan". Hiervoor ontving hin in 1990 de titel Lid van Verdienste. Was ook lid van activiteitencommissie ten tijde van Loek Beekmans en Sjef Bussers.

  Woont al tientallen jaren in Rosmalen maar is Sparta’25 altijd trouw gebleven als lid. 

 • Twan Smits (60 jaar lid)

  Twan heeft een zeer veelzijdige carrière bij onze club. Van tonpraoter tijdens carnaval tot KNVB-consul, leider van diverse teams. Was volgens ooggetuigen op het veld zeker geen lieverdje en is daarom waarschijnlijk op latere leeftijd scheidsrechter geworden. Kenmerkt zich door een enorme en positieve inzet tijdens activiteiten voor onze club. Was als doelman bekend om zijn spectaculaire reddingen. Stond mede aan de basis van ons Normen en Waardenbeleid. ls de zoon van één van de oprichters van onze vereniging.

 • Frans Heesters (70-jaar lid)

  Op negenjarige leeftijd meldde hij zich aan als lid van onze vereniging. Maakte als grensrechter deel uit van het kampioenschapsteam in het seizoen 83/84 in de 1e klasse. Moest daarna als grensrechter stoppen omdat in de hoofdklasse geen verenigingsscheidsrechters mochten vlaggen. Bekend om zijn legendarische tocht met de fiets naar Barcelona waarmee hij de slechte financiële situatie bij Sparta '25 mee hielp op te lossen. Zijn markante snor lijkt zijn handelsmerk. De laatste jaren minder op de club, maar daarom is onze waardering niet minder voor alles wat hij in het verleden heeft gedaan. 

 • Henk Verhappen (70 jaar lid)

  Henk is een van de markante persoonlijkheden binnen Sparta’25. Als begenadigd voetballer in de selectie die landskampioen werd wordt hij door velen herinnerd. Er wordt door mensen die onze club nu bezoeken nog regelmatig gevraagd of hij op de club is of nog vaak komt. Startte op 8-jarige leeftijd en voetbalde tot ver in zijn veertigste. Sportiviteit stond en staat bij hem hoog in het vaandel. Werd in 1988 in eerste instantie ad interim voorzitter maar bleef dit uiteindelijk tot 1997. Zat in totaal 17 jaar in het bestuur. Is zowel erelid, lid van verdienste en ontving de zilveren KNVB speld. Hij was financieel beheerder van het clubgebouw en tot voor kort fanatiek biljarter op de donderdagavond. Helaas staat dit door omstandigheden in de ijskast. 

 • De volgende jubilarissen waren helaas verhinderd:

  25 jaar lid: Nick Heesakkers, Lydua Morais, Rob Dankers, Joris Gerrits, Peet Verbruggen.

  40 jaar lid: Niels Schoonings en Guido van Vegchel