• In memoriam: Annemieke van Schijndel

    7 mei 2022
  • Tot ons grote verdriet hebben wij moeten vernemen dat Annemieke van Schijndel op donderdag 5 mei 2022 is overleden. Ondanks haar altijd positieve instelling heeft zij een oneerlijke strijd toch moeten opgeven. Annemieke is 62 jaar geworden.

    Annemieke zette zich bij Sparta'25 vooral in voor de jeugd. Ze was jarenlang lid van het jeugdbestuur en in die hoedanigheid was ze vele jaren actief tijdens het E-F kamp, de VSN voetbaldagen, pupil van de week maar vooral ook als gastvrouw voor tegenstanders en scheidsrechters op de zaterdagen. Je kon altijd op haar rekenen.

    In de afgelopen periode bezocht Annemieke nog enkele keren ons sportpark en zag ze onder andere zoon Elco nog invallen bij ons vaandelteam. Helaas is dat voor veel Spartanen de laatste keer dat we haar mochten begroeten.

    Wij zullen het warme en opgewekte karakter van Annemieke erg gaan missen. Wij bedanken Annemieke voor alles wat ze voor onze club heeft gedaan en wensen Riny, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit zware verlies.