• Het Dorpsdiner Beek en Donk

  22 jun 2022
 • Sparta’25 brengt graag het volgende evenement onder de aandacht:

  Het Dorpsdiner Beek en Donk op zaterdag 3 september 2022

  Een smakelijke en vooral gezellige primeur met en door dorpsgenoten. Deelnemers gaan genieten van een 3-gangendiner op 3 verschillende locaties, gewoon bij dorpsgenoten thuis. Telkens met andere tafelgenoten. Na afloop van dit nieuwe evenement zal er een afterparty plaatsvinden om samen nog lekker na te borrelen.

  Woon je in Beek en Donk, ben je 18 jaar of ouder en heb je zin in een super gezellige avond? Geef je dan met bijvoorbeeld je partner, een vriend of vriendin of je (sport)maatje op als kookduo of als eetduo. Natuurlijk mag je je ook als solo eter aanmelden, dan zorgen wij er voor dat jij aan gezellige tafels wordt ingedeeld voor een vermakelijke avond.

  Meld je aan vóór 27 augustus 2022!

  We zijn op zoek naar Beek en Donkse deelnemers van 18 jaar of ouder die avontuurlijk willen dineren door bij dorpsgenoten aan te schuiven voor een gezellige maaltijd. Elke gang op een ander adres. Deelname kost €17,50 per persoon. Te voldoen bij inschrijving.

  Daarnaast zoeken we natuurlijk liefhebbers die een 3-gangendiner willen klaarmaken en serveren. Liefst in een duo. Een kookduo kookt op één Beek en Donks adres, gewoon bij een van de koks thuis en daar ontvangt het kookduo 4 gasten per gang. Zo zit je dus met z’n zessen aan tafel, maar wel bij elke van de 3 gangen met een ander gezelschap.

  Meer informatie: www.hetdorpsdiner.nl