In het kader van het 100-jarig jubileum van Sparta’25 organiseerde de club op zaterdag 29 maart een pop-up restaurant voor sponsoren en andere geïnteresseerden. De naam “pop-up restaurant” doet de kartrekkers Rik Hellings en Case Verbruggen tekort want ons clubgebouw werd, mede met behulp van Eeterij Uniek, omgetoverd tot een en sfeervol en stijlvol restaurant. Twee van onze eigen Spartanen, Jorrit Donkers en Dirk Biemans, stonden klaar om de aanwezigen te verwennen met een heerlijke lunch of diner.
Jorrit Donkers, met jarenlange ervaring in de horeca bij onder andere Chateau de Raay en nu bekend van zijn eigen bedrijf Youreat (catering en kok aan huis) en Dirk Biemans, die eveneens zijn sporen heeft verdiend bij onder andere restaurant De Rozario in Helmond, runt tegenwoordig Dirk's Housemade (afhaalgerechten en kok aan huis). Samen zorgden zij voor een culinaire avond van topklasse, ondersteund door onze enthousiaste vrijwilligers, natuurlijk gehuld in ons jubileumtenue.
De gasten konden kiezen uit een 3-gangen verrassingslunch of een 4-gangen verrassingsdiner. Dit alles met of zonder wijnarrangement. De reacties over de sfeer en het eten waren zowel bij de lunch als het diner overweldigend. Net zoals bij veel andere succesvolle jubileumactiviteiten werd de vraag gesteld of Sparta’25 dit evenement jaarlijks kan laten terugkeren. Een mooi voorstel, waar nog over nagedacht moet worden. We vieren natuurlijk niet elk jaar een jubileumfeest.