Winterfair Laarbeek 3.0

Winterfair Laarbeek 3.0 en Gezondheidsrace Laarbeek 3.0

 

Sparta'25 doet mee aan de Gezondheidsrace Laarbeek 3.0. Als deelnemer zetten wij ons in voor een nieuwe activiteit waarbij samenwerking, gezelligheid, welbevinden en/of proberen mensen in beweging te brengen kernwaarden zijn. Alle inwoners van Laarbeek mogen meedoen. Vraag gezondheidsrace: Welke club krijgt mensen op de been, durft grenzen te verleggen en weet op een originele manier te verrassen…? Sparta'25 organiseert het gratis evenement: 

                         Winterfair Laarbeek 3.0.

                         

 

     

In de aanloop naar de feestdagen kun je 22 december in Beek en Donk (Laarbeek) genieten van een gezellige Winterfair. Op het binnenterrein van Sportparkt ‘t Heereind kun je tussen de kramen, op het horeca plein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer. De sfeer zal je meenemen in het ultieme kerstgevoel. Van 15.00 uur tot 21.00 uur zal het sportpark warmte en een gezellige sfeer uitstralen. 

De Kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur, brocante e.d. Kraamhouders kunnen zich nog steeds aanmelden. 

Op het horecaplein kunt u terecht voor winterse lekkernijen, muziek en entertainment. 

Voor vooral de jonge bezoekers zijn er vele leuke spellen en knutselactiviteiten. 

 

Proef de ultieme kerstsfeer

De Kerstmarkt Laarbeek 2018 is dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Honderden lichtjes sieren de markt,  kerstliederen klinken over de markt en op het terras en geurige en gezonde lekkernijen wachten je op. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Laarbeek 2018 kun je daar niet meer onderuit!  En.....de winterfair is gratis te bezoeken.

 

MAAAAAR we vragen bezoekers om een levensmiddel of (gezond) voedingsmiddel (geen snoep of dergelijke) mee te nemen. Denk daarbij aan wasmiddel, douchegel, muesli, jam,  en al het eten wat je bijvoorbeeld in je kerstpakket tegen komt. Dit schenken we aan Super Sociaal Laarbeek, de supermarkt voor mensen die het financieel even zwaar hebben. Zij maken voor deze mensen een mooi kerstpakket. 

                                                 

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25