• Coronamaatregelen met ingang van 13 november

  15 nov 2021
 • Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november gelden met ingang van zaterdag 13 november de onderstaande richtlijnen om gezamenlijk het corona-virus te bestrijden. Wij verzoeken iedereen om de regels goed door te lezen en zich te houden aan de regels, zodat het voor vrijwilligers fijn blijft om hun taken uit te voeren en zodat sporters veilig hun sport kunnen blijven beoefenen.

  Onze velden
  De velden zijn enkel toegankelijk voor sporters en de functionarissen die aanwezig moeten zijn voor de training of het spelen van een wedstrijd. Hieronder vallen trainers, leiders, scheidsrechters, bestuursleden en vrijwilligers die aanwezig moeten zijn om wedstrijden mogelijk te maken, zoals terreinbeheerders. Ook chauffeurs vallen onder deze vrijwilligers. Wij verzoeken iedereen wel de redelijkheid in acht te nemen. Een team dat uit acht personen bestaat, heeft bijvoorbeeld geen acht chauffeurs nodig. Kom uw kind pas aan het einde van de training/wedstrijd ophalen en verlaat het sportpark erna zo spoedig mogelijk. Wij verzoeken ouders die hun kinderen komen brengen of ophalen dit bij de toegangspoort of de parkeerplaats te doen.

  Onze kleedaccommodatie
  De kleedaccommodatie is alleen toegankelijk voor sporters en hun begeleiders. Sporters vanaf 18 jaar dienen een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Wij verzoeken om de kinderen, die nog hulp bij het douchen nodig hebben thuis te laten douchen.

  Ons clubgebouw
  Ons clubgebouw is open op zaterdag en zondag tot uiterlijk 20.00 uur. Op woensdag en donderdag is het clubgebouw gesloten. Toegang tot gebouw en terras alleen met een geldig coronatoegangsbewijs (CTB). Dit kan op elk moment door een vrijwilliger worden gecontroleerd. Er zijn alleen zitplaatsen. Om misverstanden te voorkomen: het clubgebouw mag en zal niet gebruikt worden om een wedstrijd op het hoofdveld te bekijken.

  De regels kunnen bij elke club enigszins afwijken. Kijk op de site van de club die je moet bezoeken en heb respect voor de regels die er gelden, ook als deze afwijken van de regels bij Sparta’25.

  De regels zijn soms moeilijk uitvoerbaar. Uitzonderingen op de regel zijn soms makkelijk te verzinnen. Iedereen weet echter wat er in de basis met de regels bedoeld wordt. Laten we er samen voor zorgen dat deze lastige maatregelen snel kunnen worden opgeheven. Neem je verantwoordelijkheid en draag bij aan een gezonde club.

  Bestuur Sparta’25