• Carnaval voor de hele familie: voetbal, feest en knotsgekke bingo

  8 feb 2020 Pieter Jans
 • FAMILIE CARNAVAL 

  Op zaterdag 22 februari is er weer een groots carnavalsfeest bij Sparta'25. Een ouderwets gezellig familie carnaval. Een feest voor jong en oud. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid van Sparta’25 te zijn. Dus neem je vrienden, opa, oma enz gerust mee .

  Familie Carnavalsfeest

  Vanaf 13.30 uur is het clubhuis open voor iedereen. Dj Mikel zorgt voor de muziek. Elk kind dat voor 14.00 uur aanwezig is, en niet mee heeft gevoetbald, krijgt ook een waardebon voor een frietje met snack.

  Je kunt ook weer een kinder consumptiekaart kopen. Met deze kaart kun je drinken, snoep, chips en ijsje krijgen. De kaart kost maar € 2,50. 

  Onder leiding van de jeugdprins of prinses en het gevolg zal er gefeest, gedanst en gehost worden.

  Knotsgekke Carnavalsbingo

  Rond 16.00 uur zal er een knotsgekke bingo worden gehouden. Elk kind krijgt een bingo kaart en maakt kans op leuke prijzen. Tussen door zijn er spellen en wordt er gedanst.

  Carnavalszaalvoetbal

  Om 11 uur begint de jongste jeugd met een leuk en gezellig voetbaltoernooi in de zaal. Uiteraard wordt er verkleed gevoetbald. Ook dit jaar zal Clown Gerard zijn opwachting weer maken. Voor de best verkleedde voetballer is er een leuk prijsje. Rond 13.30 uur is het toernooi afgelopen en gaan we met zijn allen naar ons clubhuis. Alle deelnemers aan het toernooi krijgen een waardebon voor een frietje en een snack. Deze kan het clubhuis worden verzilverd.

  Uiteraard vindt in het clubhuis de prijsuitreiking van het toernooi plaats.  

  Kortom een super gezellig middag waar je bij moet zijn. Dus kom met de hele familie naar ons clubhuis en bouw een geweldig carnavalsfeest met ons.