• Begin met mogelijkheidheden voor Sparta'25 G1

• Eindelijk, na lange tijd naar uitgekeken te hebben mochten we weer het veld op.

In de eerste helft was het vooral aanpassen aan opstelling aangezien het in het begin 6x6, en later 7x7 was.

Dit was zeker te merken, want ondanks goede opstelling, stonden er steeds 3 of 4 tegenstanders vrij die het Spartadoel onder vuur konden nemen. Na een ongelukkig begin voor onze keeper Mohammed, waardoor het al snel 2-0 stond, herpakte Mohammed zich, en haalde de ene, na de andere bal tegen. Klassepot Mohammed.

Na 15 minuten begon Sparta G1 wat meer van zich af te bijten, en kregen we zelf ook de nodige kansen via Gerard en Sam. Helaas steeds gemist, maar hoop doet leven. 5 minuten voor rust ging Gerard goed door op rechts, liet zich aftroeven door tegenstander, maar de bal viel voor de voeten van Sam, en die tekende de 2-1 aan.

Daarna zagen we een fantastische Schwalbe van Gerard, waar de leiding hem ook voor beloonde met een beurt wissel

In de rust de neuzen weer dezelfde kant opgezet, na een flinke speech van coach Herman, vandaag geassisteerd door Anja v. Osch. Gezegd dat bij balverlies teruggewerkt en/of druk gezet moest worden.

En zo gebeurde. In de 1ste minuut na rust zette Sam druk op de verdediging, veroverde de bal en maakte knap 2-2
    Daarna ontspon zich voor het neutrale publiek een mooie wedstrijd, met volop kansen voor beide partijen. Helaas werd er bij Sparta G1 vaak te snel gekozen om te schieten, dan om nog een pass op een vrijstaande medespeler te geven. Zo misten Gerard, Sam, Ryan en ook Sem in kansrijke positie. Als er overgespeeld zou zijn , dan zouden er veel meer doelpunten te noteren zijn geweest.

Hoe langer de wedstrijd duurde, begon ook de conditie mee te spelen, maar groot compliment naar Sparta G1 omdat ze hun taken goed bleven doen. Zo redden Sem, Alwin en ook Patrick achterin knap, en op t middenveld werkten Ryan en Jeroen zich een slag in de rondte.

Eindstand: 2-2

Complimenten voor het terugknokken in de wedstrijd jongens, volgende keer iets meer vanuit je positie voetballen dat maakt het zoveel makkelijker. En natuurlijk kijk wie er vrij staat, ook al sta je oog-in-oog met de keeper.