• Amplify Sound & light Technology shirtsponsor van Sparta’25 - JO19-2

  • We zijn trots om te vermelden dat Amplify Sound & light shirtsponsor is geworden van Sparta’25 JO19-2.

    Amplify Sound & Light Technology is inmiddels een begrip in de regio op het gebied van licht- en geluidstechniek. Van jeugdkampen tot personeelsfeesten, van permanente installaties tot volledig verzorgde tijdelijke voorzieningen, u kunt bij hen voor alles terecht. Naast het ontwerpen en inrichten van permanente installaties, bieden ze ook de mogelijkheid tot verhuur, reparatie en verkoop van professionele licht- en geluidsmaterialen. Ze zijn continu op zoek naar innovatieve producten en ideeën om zo een verrassend assortiment te leveren voor een betaalbare prijs.

    Kwaliteit staat bij Amplify Sound & Light Technology hoog in het vaandel. Ze hechten veel waarde aan een goede service en denken daarnaast graag creatief met u mee. Zo kunnen ze onder meer meedenken over het ontwerp van lichtshows en analyses maken van geluidsinstallaties. Ze werken op een dynamische en interactieve basis, zodat ze snel kunnen schakelen.

    Wij bedanken eigenaar Robin Janssens hartelijk voor de sponsoring en wensen hem en zijn team veel succes met de groei van het bedrijf. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: https://www.sound-light.nl/