Gala der Spartanen

Informatie

Aanvang 15 december 2017 19:00
Plaats kantine

Omschrijving

DEZE AVOND IS ONDERTUSSEN GEHEEL UITVERKOCHT!

Voor de derde keer in successie organiseert Sparta ’25 een fantastische avond voor de liefhebbers van de lach. Op vrijdag 15 december vindt dan plaats het:

GALA DER SPARTANEN

Je kunt genieten van een ijzersterk programma van kletsers, amusement en cabaret.

De presentatie van de avond is dit jaar in handen van de Helmonds cabaretgroep Striepke Veur. Met komische teksten op bestaande melodieën weten zij ieder publiek te vermaken. Geen plat Helmonds op het voetbalveld maar deze avond op het podium in ons clubgebouw. Striepke Veur wordt gevormd door René van Luytelaar en Mario Cortenbach. Zij worden op piano begeleidt door Bram Bosmans.

 

Een uitdaging voor de organisatie is elk jaar de topbezetting van het jaar daarvoor minimaal te evenaren. Dit jaar zijn we trots op vier kletsers van het allerhoogste niveau.

•Boy Jansen tonpraoter bekend om zijn creaties van Herman den Blijker, Beatrix en de Rijdende Rechter. Treedt op dit moment ook op in het theater met Sem van Borne en Berry Knapen. 

•Dirk Kouwenberg won afgelopen jaar bijna alles wat er maar te winnen viel. Naast de vele jury en publieksprijzen is hij de Opperkletsmajoor van de Keiebijters en Zuid Nederlands kampioen tonpraoten. 

•Frank Schrijen is al vele jaren te vinden in de Eredivisie van het tonpraoten. Binnen no-time heeft hij de zaak aan de rol en blijft hij z´n publiek van A tot Z boeien met spitse teksten en een onnavolgbare mimiek. 

•Andy Marcelissen heeft zijn eigen fantasiewereld een podium gegeven en iedereen mag naar hem kijken en luisteren. Een openbaring voor alle liefhebbers van de typische droge Brabantse humor. 

« ga terug

Tweets

  • @Sparta25 Sparta'25 bedankt alle supporters die ons eerste elftal hebben gesteund in Handel.
  • @Sparta25 Vianen gefeliciteerd met het kampioenschap
  • @Sparta25 Sparta'25 komt terug door fraai doelpunt van Elco: 1-2
  • @Sparta25 Ruststand bij Handel-Sparta'25 is 2-0

Volg Sparta'25