Kledinglijn

Sparta'25 heeft in samenwerking met onze stersponsor Sportshop Laarbeek een eigen kledinglijn opgezet voor onze voetbalvereniging.

Wedstrijdtenue:

Alle teams uitkomend in competitieverband hebben de voetbalshirts voor het spelen van wedstrijden in bruikleen van de voetbalverenigng. De shirts worden voor iedere wedstrijd door de leider opgehaald. De leider is samen met de spelers verantwoordelijk dat alle shirts na de wedstrijd weer terugkomen bij de vereniging, zodat ze weer netjes gewassen en gestreken kunnen worden voor de volgende wedstrijd. De spelers moeten dus zelf zorgen voor een voetbalbroekje, kousen en voetbalschoenen.

Kledingsponsor:

Diverse elftallen beschikken over een kledingsponsor die naast de shirts eventueel ook trainingspakken, sporttassen, broekjes en sokken sponsort. Weet je een bedrijf dat het leuk vindt om jouw team te voorzien van wedstrijdkleding, trainingspakken en/of sporttassen voorzien met sponsorlogo neem dan contact op met de sponsorcommissie, stuur een mail naar: sponsorzaken@sparta25.nl

Waar te koop?

De gehele kledinglijn van onze vereniging is te koop bij onze stersponsor Sportshop Laarbeek uit Beek en Donk. U vindt Sportshop Laarbeek op onderstaand adres:

Sportshop Laarbeek - Heuvelplein 20 - 5741 JK Beek en Donk    T 0492 45 04 99 - www.sportshoplaarbeek.nl