Goed doel 2018: SuperSociaal Laarbeek

SuperSociaal Laarbeek

 

De Winterfair Laarbeek 3.0 steunt Super Sociaal Laarbeek. De entree van de Winterfair is gratis. We vragen aan de bezoekers om een levensmiddel of (gezond) voedingsmiddel mee te nemen. Deze worden bij de entree van de markt verzamelt. De producten gaan naar Super Sociaal Laarbeek. Zijn maken van de ingezamelde producten kerstpakketten voor de klanten (van Super Sociaal. Zo dragen we met zijn allen bij aan een goede kerst voor iedereen. 

    EEN SUPER SOCIAAL TEAM                                         

Super Sociaal is in 2008 in Helmond opgericht. Sinds 3 november 2016 kunnen inwoners van Laarbeek klant worden van Super Sociaal. Het doel van Super Sociaal is om mensen die in financiële problemen verkeren    tijdelijk te ondersteunen. Daarnaast biedt Super Sociaal klanten een ontwikkelingsperspectief, zodat ze weer zonder ondersteuning verder kunnen. Ze vinden het belangrijk dat klanten een eigen verantwoordelijkheid blijven houden en spreken ze daarop aan. 

Het verstrekken van boodschappen die voorzien in de dagelijkse behoeften, is de belangrijkste activiteit van Super Sociaal. Daarvoor komt Super Sociaal naar Laarbeek met een voormalige SRV-bus. Dit biedt klanten de mogelijkheid op verschillende plaatsen in Laarbeek te winkelen. In Laarbeek worden circa 150 klanten (gezinnen, alleenstaanden enz) bediend. 

Non-profit

Super Sociaal is een non-profitorganisatie. Voor het vullen van de schappen kunnen ze rekenen op financiële, materiële en immateriële steun van sponsors, leveranciers, donateurs en vrienden van de stichting. Veruit het meeste werk bij Super Sociaal wordt uitgevoerd door de circa vijftien vrijwilligers op de werkvloer. En nu kunnen ze rekenen op de bezoekers van de Winterfair Laarbeek 3.0. 

Voor meer informatie over Super Sociaal kijk je op www.supersociaal.nl.

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25