Vrijwilligers

Sparta’25 is trots op al haar vrijwilligers. Ruim 250 in totaal. Zij maken het mogelijk dat onze actieve  leden wekelijks plezier beleven aan hun favoriete sport. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze vereniging, daarom hecht Sparta’25 veel waarde aan een plezierige omgeving om in te werken.

Een prettige werkomgeving is een van de uitgangspunten van het recent vastgestelde Beleidsplan Vrijwilligerszaken. Dit plan kun je terugvinden in het linkermenu van deze pagina. Lees het eens door en geef ons feedback.

In een groeiende vereniging groeit ook het aantal vrijwilligerstaken. Daarom is Sparta’25 nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voel jij je geroepen om als vrijwilliger een van de openstaande Vacatures, die je in het linkermenu kunt inzien,  te vervullen neem dan contact op met ons bestuurslid Vrijwilligerszaken Mari Vesters of een van de leden van de Commissie Vrijwilligerszaken.

Commissie Vrijwilligerszaken

Lid Commissie

   

 

Mari Vesters, tevens lid hoofdbestuur
marienjet@gmail.com


   

Lid Commissie 

 

 

 


Harrie Ermers

 

 

 

 

Verder tref je op deze pagina nog handige informatie over het uitvoeren van vrijwilligerstaken en een agenda met de belangrijkste activiteiten die wij organiseren, zoals het jaarlijkse Vrijwilligersfeest.

Om je aan te melden als vrijwilliger kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan z.s.m. contact met je op:

(dd-mm-jjjj)