Sportpark

Sportpark ’t Heereind is gelegen aan de Heereindsestraat 10 te Beek en Donk. Naast het onderhoud van de velden door de gemeente zorgt een grote groep vrijwilligers er voor dat ons sportpark continu in topconditie blijft. Het sportpark is uitgerust met 4 wedstrijdvelden en een groot trainingsveld. Alle velden zijn voorzien van een automatische beregeningsinstallatie. De trainingsvelden beschikken tevens over een goede licht-installatie.

Hoofdveld

Het hoofdveld is de trots van onze vereniging met rondom het gehele hoofdveld een staantribune van 4 treden hoog. Een lange zijde van deze staantribune is nagenoeg geheel overdekt. Aan de overzijde van onze overdekte staantribune beschikt ons sportpark ook over een overdekte zittribune. Ons hoofdveld is tevens voorzien van een professionele lichtinstallatie voor avondwedstrijden.

(klik op de foto voor een vergroting)

Kleedaccommodatie

Centraal op het sportpark is de fraaie kleedaccommodatie te vinden. De kleedaccommodatie is door voornamelijk eigen leden gebouwd. De kleedaccommodatie beschikt over ruime kleedruimtes, een medische ruimte, jeugdruimte voor het invullen van de wedstrijdformulieren en verschillende opslagruimtes.

Kantine

De grote en gezellige kantine vind u bij de ingang van ons sportpark en ligt aan het hoofdveld. Het clubhuis is in 2010 bijna in zijn geheel verbouwd door vrijwilligers en sponsors van onze club. Het clubhuis beschikt over een grote centrale ruimte met een ruime bar, snackcorner en een jeugd- en biljarthoek. Buiten beschikt ons clubhuis over een ruim overdekt terras dat direct toegankelijk is in de zomer vanuit de kantine als de glazen wand aan de voorzijde, die geheel opengeschoven kan worden, openstaat. In ons clubhuis is tevens een mooie ruime bestuurskamer/sponsorhome, twee vergaderruimtes en een administratieruimte.

Rolstoelvriendelijk

Ons sportpark is zeer rolstoelvriendelijk en beschikt over een aparte toiletruimte voor rolstoelgebruikers in onze kleedaccommodatie en clubgebouw. Daarnaast is ons hoofdveld ondanks de hoogteverschillen goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers.

Parkeergelegenheid

Zowel op ons sportpark als aan de overzijde van de ingang van ons sportpark bevinden zich twee grote parkeerplaatsen die er voor zorgen er dat er voldoende parkeergelegenheid is.